2012-09-28 19:12:00

eTwinning projekt „One human family and one Earth community“

Istraživanje o navikama prijatelja, roditelja i učitelja, od kojih se neke odnose na korištenje izvora energije. Naši učenici bavili su se i istraživanjem važnosti vode.
Talijanska i hrvatska nacionalna služba za podršku eTwinning projektima dodijelile su školama Oznaku kvalitete.

Tijekom protekle školske godine uspješno smo proveli eTwinning projekt  One human family and one Earth community“. Naši učenici pod vodstvom učiteljice Branke Lamza i učenici škole Istituto Comprensivo Castel Goffredo iz Italije pod vodstvom učiteljice Carle Sacchi bavili su se različitim aktivnostima vezanim uz Povelju o Zemlji (The Earth Charter).

Učenici naše škole i Istituto Comprensivo Castel Goffredo proveli su zajedničko istraživanje o navikama svojih prijatelja, roditelja i učitelja, od kojih se neke odnose na korištenje izvora energije.

Naši učenici nadalje su se bavili istraživanjem važnosti vode, jedne od izvora održive energije, u svim aspektima ljudskog života te izbjegavanjem za zdravlje štetnih sastojaka u kozmetici.

Navedene radove možete pogledati u nastavku.

Ovaj projekt provodio se u sklopu nastave engleskog jezika i izvannastavne aktivnosti Engleska radionica. Talijanska i hrvatska nacionalna služba za podršku eTwinning projektima dodijelile su školama Oznaku kvalitete (Quality Label).

U radu na ovom projektu osobito aktivno sudjelovali su učenici 7.a razreda, a posebnu pohvalu zaslužuju učenice Klara Jurišić, Karolina Kereta i Dina Posedi.

 

 

Why is water important

View more presentations or Upload your own.

 

Natural cosmetics View more presentations or Upload your own.

 


II. osnovna škola Čakovec